Nieuwe ontwikkelingen op ICT gebied nemen hand over hand toe. Niet zelden vinden nieuwe ontwikkelingen hun weg via de privé gebruiker naar de zakelijke omgeving. Door het alsmaar digi-vaardiger worden van de samenleving neemt ook het verwachtingspatroon van medewerkers toe. Medewerkers willen dan ook, meer dan ooit te voren, de mogelijkheid hebben om plaats, device en tijdonafhankelijk kunnen werken.

Deze trend zorgt er voor dat de traditionele ICT afdeling steeds vaker in een spagaat terecht komt. Moeten we ons richten op het beheren en controleren of richten op het vrijer laten en faciliteren van de interne klant. ICT beheerders zijn immers al jaren gericht op het beheren en controleren van hun “eigen” ICT infrastructuur.

In de visie van Ictivity is het noodzakelijk om de koers van ICT afdelingen te veranderen. De vraag is niet langer: hoe gaan we dat alles beheren maar de vraag is: hoe gaan we dat faciliteren. Stap één voor een dergelijk verandertraject is het vormen van een duidelijke lange termijnvisie voor de ICT afdeling. Wat gaat de toegevoegde waarde zijn van uw afdeling, de visie en daarmee de toekomst van ICT als dienstverlener binnen de organisatie. Graag ondersteunen wij u om te komen tot deze lange termijnvisie waarbij u zelf de regie houdt op de toekomst van ICT.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de medewerkers binnen uw organisatie
Neem dan vrijblijvend contact met ons op:
telefoon: 088 – 428 48 48
mail: info@ictivity.nl

 

Terug naar overzicht